Grappige voetafdrukken

Ondanks het warme weer, zijn er toch nog paden in de Brabantse woestijn die nog behoorlijk modderig zijn, en vooral de eerste foto vind ik wel grappig: uit mijn voet bloeit mijn schaduw en je ziet bovendien ook nog een voetafdruk……Kyra vind het heerlijk om te zwemmen in dit meertje, dat maar heel weinig mensen kennen.
Overigens: ik schreef een paar dagen geleden dat mijn voetzolen zich alle takjes en steentjes zich herinnerden van al die jaren dat ik nu oerloop, maar de spieren hebben er wat meer moeite mee…..je gebruikt immers hele andere spieren als je blootsvoets loopt; gisteren had ik ongeveer twee uur gewandeld en vandaag behoorlijke spierpijn! Vandaar dat ik vandaag het rustig aan gedaan heb en slechts een uurtje met dit heerlijke weer gewandeld samen met mijn hondje…..persoonlijk vind ik het daar nog wat te koud om zelf te zwemmen, maar Kyra vind het geweldig!

 

Dit bericht werd geplaatst in Honden, Oerlopen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s