Maresia Cross

Ik heb de smaak te pakken van crossen.

Vandaag (11-11-2012) heb ik de Maresia-Cross gelopen, hier vlak bij mij in de buurt, bij de Roestelberg. Iedereen zegt dat het een hele zware cross is, zo niet de zwaarste in NL, maar ik ervaar dat niet zo, want ik loop altijd al dit soort parcoursen. En zeker leent zich dit parcours bij uitstek om te doen op blote voeten .

Het was wel leuk, maar ook weer niet iets bijzonders. Zoals ik al m.b.t. mijn eerste cross heb aan gegeven: Ik mis hier het kameraadschappelijke. Het is mij hier te anoniem en het gaat mij te veel om het winnen. Die sfeer hangt mij te veel in de lucht.

Wel gemerkt dat gecoached worden enorm kan stimuleren en dat je dan meer uit je zelf kan halen dan je denkt. Tini de Laat coachte mij de laatste 500 meter en dat was echt heel leuk en ik werd er veel sneller van.

Naschrift: Ik ben de hele verdere dag “high” geweest, een soort endorfine kick, een euforisch geluksgevoel. Ik weet niet precies waar dat aan ligt, maar ik heb het wel vaker gehad na een wedstrijd.

Dit bericht werd geplaatst in Oerlopen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s